Erhvervspraktik hos Petit Monde ApS

Legetøjsbutk

Virksomheden

I vores hyggelige og spændende butik i Nordre Frihavnsgade 23 på Østerbro finder du et stort udvalg af klassisk og nutidigt kvalitetslegetøj med fokus på kreativitet, høj legeværdi, sikkerhed og bæredygtighed. Både børn og voksne kan gå på opdagelse mellem de mange hylder med legetøj, mens Signe og resten af vores søde personale står klar til at tage imod og hjælpe med at besvare spørgsmål eller med at finde den perfekte gave, hvad enten du har brug for en hverdagsgave, fødselsdagsgave, barselsgave, dåbsgave eller bare lige kommer forbi. Petit Monde (’Lille Verden’ på fransk) er, som navnet også hentyder, en hel lille verden af spændende ting til familiens yngste. I Petit Monde universet finder du alt fra trælegetøj, søde franske dukker, dyr og babyleg af 100% naturgummi, puslespil, retro-biler og spil i FSC-certificeret træ til festlige musikinstrumenter, magiske tryllesæt, flotte dukkehuse og en stor afdeling med eventyrligt udklædningstøj og ansigtsmaling. Butikken har altid det bedste på lager fra f.eks. Vilac, Moulin Roty, Le Toy Van, eeBoo, milaniwood, SES Creative, Oli & Carol, Mudpuppy, Grim Tout, Green Rubber Toys og mange flere. Velkommen forbi!

Praktikken

I butikken, vil du komme ind og være en del af den daglige drift, og kunne arbejde med forskellige opgaver, der ville kunne dukke op

Praktiktyper

  • Kort erhvervspraktik
  • Oplæg på skoler

Detaljer

  1. CVR-nummer: 37383988
  2. P-nummer: 1024860112
  3. Opstartsdato: 05/02-2023
  4. Branche: Detailhandel med hobbyartikler, musikinstrumenter, sportsudstyr, legetøj, cykler via internet
  5. Bibranche: Detailhandel med spil og legetøj
  6. Website: https://petitmonde.dk/

Adresse

Nordre Frihavnsgade 23 , 2100 København Ø

Gennemsigtighed

Praktikopslaget er oprettet den 23/09-2020 og er senest blevet opdateret den 23/09-2020. Selskabets status i det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er Aktiv.

Vi gør vores bedste for at holde alle opslagene opdaterede, du kan læse hvordan her.

Rapporter opslaget her hvis der er noget galt.