Erhvervspraktik hos HINNERUP MASKINVÆRKSTED A/S

Industritekniker

Smed

Virksomheden

Virksomheden har på ganske få år udviklet sig fra det lille værksted med manuel forarbejdning og små lokale kunder, til en moderne virksomhed med den sidste nye teknologi inden for fuldautomatisk CNC-styrede maskiner og leverancer til flere af landets større bygge- og industrivirksomheder. Vi har altid kunden i centrum. Vi prioriterer kundernes ønsker om fleksibilitet og hurtig omstilling højt, og ser det som sin fornemmeste opgave at sikre sine kunder en leverance af præcisionsarbejde i gennemført kvalitet, til rette tid og til konkurrencedygtige priser.

Praktikken

Hos os kan du både prøve at være industritekniker og smed. Hvis du kommer i praktik som industritekniker kan du være med til drejning og fræsning manuelt. Samt prøve at arbejde på CNC drejebænke. Hvis du kommer i praktik som smed kan du være med til at se hvordan man laserskærer samt se hvordan man bukker en plade og prøve at svejse nogle forskellige materialer sammen.

Praktiktyper

  • Kort erhvervspraktik

Detaljer

  1. CVR-nummer: 30704762
  2. P-nummer: 1013429304
  3. Opstartsdato: 03/02-2023
  4. Branche: Maskinforarbejdning
  5. Website: https://hmv.dk/

Adresse

Læsøvej 1 , 8382 Hinnerup

Gennemsigtighed

Praktikopslaget er oprettet den 16/01-2023 og er senest blevet opdateret den 16/01-2023. Selskabets status i det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er Aktiv.

Vi gør vores bedste for at holde alle opslagene opdaterede, du kan læse hvordan her.

Rapporter opslaget her hvis der er noget galt.