Hair Trends

Frisør

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Begge vores saloner oser af hyggelig atmosfære, hvor du er i centrum. Vi bestræber os på altid at give dig en god oplevelse. Det gør vi blandt andet ved at lytte til dine ønsker og behov og ved at forkæle og inspirere dig. Hos os tager vi altid udgangspunkt i din personlighed. På den måde sikrer vi os nemlig, at du får en frisure, der matcher din personlige stil og smag. Vi står dog altid til rådighed med inspiration, og vi er altid opdateret på tidens tendenser inden for vores fag. Hos os er du i centrum, og det gælder uanset, om du besøger vores frisørsalon i Hinnerup eller i Hammel. Vores team består af kompetente og professionelle frisører, der alle har den 4-årige frisøruddannelse. Det er din garanti for en professionel vejledning, en kompetent behandling og et flot resultat.

Brancher
  • 1

    Frisørsaloner

Størrelse
  • 3 ansatte
  • 11 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 28000251
  • P-nummer: 1018051210

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Storegade 11, 8382 Hinnerup

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.