Tandlæge Hanne Juhl Lemche ApS

Klinikassistent

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Hos os er det vores fornemmeste opgave at passe på din tandsundhed. I dag er klinikken ejet af to af Vejles erfarne tandlæger: Hanne Lemche og Kamilla Slott. Hanne har tidligere arbejdet i Bruxelles og været klinikejer i 10 år i Vindinggårdcentret i Vejle. Hun har overtaget praksis efter Birgit Schmidt og Jan Villumsen pr. 1. feb. 2019. Kamilla kom til Sønderbrogade, Vejle for 15 år siden, på Dan Slotts klinik og flyttede senere klinikken til Nørrebrogade. Sideløbende har hun desuden været ansat som klinisk lærer på Århus Tandlægeskole i 5 år. Vi lægger vægt på at skabe en tryg og rolig atmosfære, hvor hele personalet er klar, hvis du har spørgsmål. Godt arbejde giver glade mennesker – og vi elsker glade mennesker!

Brancher
  • 1

    Praktiserende tandlæger

Størrelse
  • 4 ansatte
  • 5 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 39983222
  • P-nummer: 1024086395

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Nørrebrogade 5, 7100 Vejle

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.