Bøgegården

Praktik ved børnehave

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Bøgegården –barnet i centrum, trivsel og udvikling Bøgegården er en privat institution, beliggende i det skønne Kokkedal i Fredensborg kommune. I Bøgegården har vi et højt fagligt niveau. Vi har børnene i centrum og vores fokus ligger på det enkelte barns trivsel, udvikling, dannelse og læring. Vi er en stor institution, men lægger vægt på det nære i det store. Hver afdeling har fokus på netop deres aldersgruppe med egne lokaler og faste personalestab. På den måde oplever børn og forældre, hverdagen som både tryg og rolig. Hver afdeling har egen legeplads, som er målrettet til at stimulere netop deres aldersgruppes behov.

Brancher
  • 1

    Aldersintegrerede institutioner

Størrelse
  • 49 ansatte
  • 32 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 16293334
  • P-nummer: 1005800614

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Brønsholmgårdsvej 2, 2980 Kokkedal

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.