SKÆVINGE KRO A/S

Tjener, assistent, mm.

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Kroen har de perfekte rammer, flere lokaler at vælge imellem. Gastronomi af høj kvalitet – en samlet pakke pris. Eller I kan få maden bragt hjem. Vi sætter en stor ære i at danne ramme om livets fester for vores gæster; det være sig barnedåb, konfirmation, bryllup, en rund fødselsdag eller en anden anledning til at samle familie og venner. Ligesom vi lægger hus til mange firmaarrangementer og julefrokoster. I mere end 25 år har vi drevet restaurationsvirksomhed og har ejet kroen siden 1998. Vores erfaring har med tiden givet os en bred indsigt i – og forståelse for – hvordan vi sikrer, at din fest bliver en succes. Sammen med vores dygtige personale og vores professionelle indstilling er vi garanter for, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Brancher
  • 1

    Restauranter

Størrelse
  • 17 ansatte
  • 15 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 31609119
  • P-nummer: 1014596018

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Jernbanevej 1, 3320 Skævinge

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.