Hadsten Optik ApS

Optiker

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Uanset om du har brug for kontaktlinser, briller eller solbriller og ligegyldigt hvilke form for specialbehov du har, kan vi levere en synsløsning til dig hos Hadsten Optik. Vi har været i byen siden 1971 og har fulgt med udviklingen hele vejen. Vi har altid arbejdet med den nyeste viden og den nyeste teknik – fordi vi tager dit syn alvorligt. Har du brug for briller eller kontaktlinser, så ved vi at det er noget der har en stor betydning i din hverdag. Derfor skyder vi ingen genveje eller går på kompromis, når vi skal finde den mest optimale synsløsning til dig – hverken når det gælder teknik, udseende og kvalitet på løsningen.

Brancher
  • 1

    Optikere

Størrelse
  • 5 ansatte
  • 37 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 10657873
  • P-nummer: 1000113681

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Søndergade 11, 8370 Hadsten

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.