CS GRAFISK A/S

Trykker

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Vi leverer alle former for tryksager, der produceres efter trykklart materiale leveret af kunderne. Listen over ydelser er således lang og indeholder bl.a. magasiner, hæfter, foldere, bøger, displays, plakater, brevlinjer, adressering, pakning og lagerhotel. 95% af opgaverne løses in-house, hvilket giver stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed. Virksomheden værner om miljøet og har stor fokus på bæredygtigt skovbrug og har således både Svanemærke- og FSC-licenser. I dag udfører vi opgaver med tryk og færdiggørelse for en række forskellige brancher lige fra textil- og boligindustrien til dagligvarebranchen. Kundeporteføljen udgør både reklamebureauer og virksomheder af vidt forskellig karakter.

Brancher
  • 1

    Anden trykning

  • 2

    Udlejning af erhvervsejendomme

Størrelse
  • 23 ansatte
  • 24 år gammel virksomhed

ID
  • CVR-nummer: 24212181
  • P-nummer: 1006412471

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresse

Over Hadstenvej 84, 8370 Hadsten

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.