Børnehaven Bette-Bo

Pædagog

Elevpraktik.dk's anbefaling

Anbefalet
Virksomheden har sagt, at de som udgangspunkt gerne vil tilbyde erhvervspraktik. Eller så har en relativt høj andel af eleverne, som har ansøgt, fortalt at de har fået tilbudt praktik.

Om virksomheden

Beskrivelse

Område Aunings fælles fundament bygger såvel menneskeligt som pædagogisk på den systemiske og narrative tænkning. Vores pædagogiske miljøer danner, som udgangspunkt, grundlag for at alle børn kan inkluderes. Vi har fokus på kerneopgaven og gør gennem denne barnet klar til at favne livet. Område Auning har fokus på, at der er sammenhæng mellem de tilbud, barnet får i de forskellige institutioner og der er sammenhæng og helhed mellem overgangene fra dagpleje,vuggestue, børnehave og skole/SFO. Det er væsentligt, at der er i hvert dagtilbud i Område Auning er plads til forskellige pædagogiske organiseringer som funktionsopdeling og aldersopdeling. Vi vægter faglighed og uddannelse højt og har derfor en personalegruppe, som har en bred vifte af forskellige faglige kompetencer.

Brancher
  • 1

    Børnehaver

Størrelse
  • 18 ansatte
  • 27 år gammel virksomhed

Læs mere
ID
  • CVR-nummer: 29189986
  • P-nummer: 1004381034

Mulighed for praktik

Har du ansøgt om praktik ved virksomheden?

Din erfaring er vigtig, uanset om du har fået et Ja eller Nej. Hjælp andre unge ved at dele den:

Adresser

Elmelundsvej 9, 8963 Auning

Sdr Fælledvej 13A, 8963 Auning

Er der noget galt?

Er der noget af opslaget som er forkert, forældet eller har du oplevet et problem med virksomheden? Tryk på knappen herunder, så følger vi fra Elevpraktik.dk op på sagen. Virksomheden får ikke en notifikation.