Erhvervspraktik hos SKATEPRO ApS

Værkstedsmedarbejder

Virksomheden

Vi startede i 1996 og er i dag en af de største internationale online actionsport-butikker, der tilbyder vores kunder et bredt udvalg af udstyr, tilbehør samt beklædning indenfor kategorierne løbehjul, rulleskøjter, skateboards, BMX, surf og vintersport. Vi sælger og leverer varer til mere end 25 lande herunder primært i Europa men også i USA, Canada og Mexico. Virksomheden har i dag over 300 passionerede medarbejdere med stor interesse, viden og erfaring indenfor netop action sport. Vi bestræber os på altid at være troværdige, professionelle og kompetente i relation til såvel salg af produkter, service, rådgivning, og måden hvorpå vi behandler vores kunder. Vores vision er at udvikle, inspirere og støtte mennesker i alle aldre til at dyrke action sport overalt i hele verden. Derfor sponsorerer vi også mere end 200 Initiativer samt events hvert år, samtidigt har vi opbygget vores eget skate team bestående af mere end 50 top profiler og atleter, der sammen inspirerer action sport-miljøet internationalt.

Praktikken

I praktikken vil du primært komme til at være på værkstedet, her vil du hjælpe med at samle skateboards og løbehjul. Der kan også forekomme ad-hoc opgaver i butikken, såsom at sætte vare på plads, trimme mv. Du vil være med til at sørge for at værkstedet og butikken spiller!

Praktiktyper

  • Kort erhvervspraktik

Detaljer

  1. CVR-nummer: 28853866
  2. P-nummer: 1003879793
  3. Opstartsdato: 03/02-2023
  4. Branche: Detailhandel med hobbyartikler, musikinstrumenter, sportsudstyr, legetøj, cykler via internet
  5. Website: http://skatepro.dk

Adresse

Omega 6 , 8382 Hinnerup

Gennemsigtighed

Praktikopslaget er oprettet den 16/01-2023 og er senest blevet opdateret den 16/01-2023. Selskabets status i det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er Aktiv.

Vi gør vores bedste for at holde alle opslagene opdaterede, du kan læse hvordan her.

Rapporter opslaget her hvis der er noget galt.