Fritidsjob hos Lagkagehuset:

Salgsmedarbejder – Under 18 år

Beskrivelse

Har du let til smil og er du på jagt efter et fritidsarbejde? Så bliv en del af Lagkagehusets unge team i Fredericia.

Det får du:

Den korte version er, at du skal sælge lækkert brød og skønne kager til vores gæster sammen med dine nye super søde kolleger.

Den lidt længere version er, at vi altid tager godt imod nye kolleger, og du selvfølgelig får en grundig oplæring, når du starter. Du får bl.a. barista-træning, så du både kan brygge og servere vores lækre specialkaffe.

Dine arbejdsopgaver:

En stor del af jobbet handler om at være god til at spotte, hvordan du gør gæsterne ekstra glade, guide gæsterne om produkterne, så de får købt masser af lækker brød og kage med hjem. Og så skal du selvfølgelig være med til at sikre, at butikken altid står knivskarpt og indbydende.

Hvis du har lyst til at blive og finde dit næste job, behøver du måske ikke se så langt. Vi åbner hele tiden nye butikker og bagerier i både Danmark, England og USA. Med andre ord, får du adgang til en bred vifte af job- og karrieremuligheder, og du bliver en del af et team på i alt 3000 medarbejdere. 

Din arbejdstid:

For at kunne arbejde i Lagkagehuset, skal du have afsluttet 9. klasse og du kan få 1-2 vagter om ugen, fordelt over alle ugens dage – altså også i weekender og helligdage. Dine vagter vil primært være om eftermiddagen fra kl. 15.30 til ca. kl. 19.00, og i weekenden er tidsrummet fra kl. 5:00 til ca. kl. 19:00 og du vil i gennemsnit arbejde 6 timer om ugen.

Du kan søge jobbet lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.

Detaljer

  • Alder: 15 - 17 år (Du skal have afsluttet 9. klasse)
  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
  • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt
  • Udgivet: 46 dage siden

Adresse

Vejlevej 55, 7000 Fredericia