Fritidsjob hos H&M:

Servicemedarbejder under 18

Beskrivelse


Jobbeskrivelse

Det kræver en stor indsats at skabe fantastisk mode. Som servicemedarbejder er du med til at sikre, at vores kunder altid føler sig velkomne, samtidig med at du skaber en enestående shoppingoplevelse i butikken. Om du er på sales floor, fitting room eller i cash desk, arbejder du med mode og mennesker. God kundeservice handler også om håndtering af nye varer, og at sikre butikken er inspirerende. Vi giver dig plads til at skabe nyt og udvikle dig − et sted hvor du virkelig hører til, og hvor du kan være dig selv. 

Ansvarsområder

 • Du skaber en enestående shoppingoplevelse for alle vores kunder
 • Du håndterer nye varer - udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af arbejdet
 • Du sikrer garment care i butikken
 • Du yder god og nærværende service i cash desk, fitting room og på sales floor

Kvalifikationer

Vi leder efter dig, der kan sætte handling bag dine ord. Du stræber efter forbedringer, og ved at styrke andre, sikrer du, at du får det bedste frem i dine kollegaer og virksomheden. Ved at være en teamplayer ser du diversitet som en styrke for teamet, og på den måde er du med til at skabe et miljø, hvor alle føler de hører til. Med et positivt mindset er du altid interesseret i at finde den bedste vej frem, så vi kan vinde som et team.

Vi forventer du har

 • Et customer first mindset, hvor du skaber den bedste kundeoplevelse og samtidig er ambassadør for H&M
 • En oprigtig interesse for mode og kommende trends
 • En salgsorienteret tilgang, hvor du arbejder for det fælles mål i et miljø med højt tempo
 • En fleksibel tilgang, hvor du er klar til en vekslende vagtplan med vagter om aftenen og i weekenden
 • Afsluttet 9. klasse og er fyldt 15

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 4 timer om ugen i H&M Frederikssund, med start pr. 1. marts 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os dit CV og din ansøgning, som fortæller os, hvorfor du er den perfekte kandidat til denne stilling. Timerne vil være fordelt primært om eftermiddagen, aftener og weekender, hvor vi har flest kunder.

Grundet butiksoverenskomsten for fleksibel deltid, skal du også opfylde følgende krav for denne ansættelse:

 • Være under 18

Fordele
Vi tilbyder alle medarbejdere i H&M Group fordele og udviklingsmuligheder i hele verden. Alle vores medarbejdere modtager et personalekort, der kan bruges i alle H&M groups fysiske- og online butikker. Brands, der er omfattet af rabatten, er H&M (Beauty og Move inkluderet), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET og Afound. Derudover er alle medarbejdere inkluderet i H&M Incentive Program – HIP. Du kan læse mere om H&M Incentive Program her.

I tillæg til vores globale fordele tilbyder alle vores lokale markeder forskellige fordele. Du kan finde de specifikke fordele for vores marked på vores career site eller via dette link. Bemærk venligst, at det varierer mellem ansættelsestyper og lande.

Inclusion & Diversity
H&M er en del af H&M Group. Hos H&M Group er vi fast besluttede på at skabe og opretholde inkluderende, mangfoldige og retfærdige arbejdspladser i hele vores organisation. Vores teams skal bestå af mange forskellige mennesker, der kan dele og kombinere deres viden, oplevelser og ideer. Diversitet i vores teams har en positiv indvirkning på, hvordan vi håndterer mulige udfordringer, hvad vi anser som muligt, og hvordan vi interagerer med vores kollegaer og kunder i hele verden. Derfor bliver alle dimensioner af diversitet taget i betragtning i vores rekrutteringsproces. Læs mere her.
 

Virksomhedsbeskrivelse

H&M er et fashion brand, der tilbyder de nyeste styles og inspiration, lige fra mode og unikke designersamarbejder til basisvarer til garderoben. Vi arbejder for mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Læs mere om H&M her.

Detaljer

 • Alder: 15 - 17 år (Du skal have afsluttet 9. klasse)
 • Ansøgningsfrist: Løbende
 • Ansættelsesdato: Løbende
 • Udgivet: 19 dage siden

Adresse

Nygade 1, 3600 Frederikssund