Fritidsjob hos Lagkagehuset:

Ungarbejder 5 timer - Nordrefrihavnsgade

Beskrivelse

Har du let til smil og er du på jagt efter et fritidsarbejde? Så bliv en del af Lagkagehusets team på Nordrefrihavnsgade!

Det får du:

Den korte version er, at du skal sælge lækkert brød og skønne kager til vores gæster sammen med dine nye super søde kolleger.

Den lidt længere version er, at vi altid tager godt imod nye kolleger, og du selvfølgelig får en grundig oplæring, når du starter. Du får bl.a. barista-træning, så du både kan brygge og servere vores lækre specialkaffe.

Dine arbejdsopgaver:

En stor del af jobbet handler om at være god til at spotte, hvordan du gør gæsterne ekstra glade, guide gæsterne om produkterne, så de får købt masser af lækker brød og kage med hjem. Og så skal du selvfølgelig være med til at sikre, at butikken altid står knivskarpt og indbydende. Vi regner med at du er bosiddende i Danmark og kan forstå og kommunikere effektivt på dansk, da dit daglige arbejde kommer til at indebære et tæt samspil med kollegaer og gæster, hvor hurtig og effektiv kommunikation er afgørende. Som en del af Lagkagehuset-teamet vil du desuden skulle besvare spørgsmål, give vejledning og betjene interne systemer, som er på dansk.

Hvis du har lyst til at blive og finde dit næste job, behøver du måske ikke se så langt. Vi åbner hele tiden nye butikker og bagerier i både Danmark, England og USA. Med andre ord, får du adgang til en bred vifte af job- og karrieremuligheder, og du bliver en del af et team på i alt 3000 medarbejdere. 

  Det får du hos os:

  Som vores nye ungarbejder i Lagkagehuset er du omfattet den gældende butiksoverenskomsten mellem Dansk Erhverv og HK. Det betyder blandt andet, at din timeløn i udgangspunktet udgør 76,80 kr., hvortil der kommer aften-, weekend- og helligdagstillæg. Efter et års ansættelse har du desuden mulighed for at optjene anciennitetstillæg.

  Som vores nye kollega kan du se frem til en række personalegoder, herunder personalerabat i alle Lagkagehuse, hvor du har mulighed for at købe bagværk, kager, kaffe og sandwich til en fordelagtig pris. Derudover giver vores samarbejde med Visma Logbuy dig adgang til næsten 3000 rabataftaler i webshops og butikker i hele landet.

  Din arbejdstid:

  For at kunne arbejde i Lagkagehuset, skal du have afsluttet 9. klasse og du kan få 1-2 vagter om ugen, fordelt over alle ugens dage – altså også i weekender og helligdage. Dine vagter i hverdagene vil primært være om eftermiddagen fra kl. 15.00 til ca. kl. 20.15 og  weekendarbejde vil spænde fra kl. kl. 06.15 til ca. kl. 19.15. Du vil i gennemsnit arbejde 5 timer om ugen.

  Vi modtager kun ansøgninger via vores stillingsopslag og vi indkalder løbende til samtaler. Lyder jobbet som noget for dig? Så kan du kan søge lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.

  Detaljer

  • Alder: 15 - 17 år (Du skal have afsluttet 9. klasse)
  • Ansøgningsfrist: 24/08-2024
  • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

  Adresse

  Nordre Frihavnsgade 28, 2100 København Ø